Rreth Nesh

NE JEMI INNER DESIGN

Fabrika e Mobileve Inner Design daton që nga viti 1987, së pari filloi punën në qytetin e Pejës për t’u zgjeruar më vonë. Fabrika aso kohë merrej me përpunimin e drurit dhe prodhimin e dyerve, dritareve dhe produkteve të tjera në fushën e mobilierisë.

FABRIKA

SHOW ROOM

Historia

Për 30 vjet të fundit duke kaluar në peripeti që janë të njohura për të gjithë ne, Inner Design mbijeton dhe me shpejtësi të hatashme rimëkëmbet në tregun kosovar dhe atë të botës.

Misioni

Inner Design posedon teknologjinë më bashkëkohore dhe ka partneritet ekskluziv me disa prej më shumë prestigjioze evropiane të mobilierit. Çdo produkt i Dizajnit të Brendshëm kalon nëpër testime të rreptë në rrugën e saj të gjërë në shtëpinë tuaj, dhe përmban vulën e mjeshtërisë së përkryer dhe atë të dashurisë për punën tonë.

Vizioni

Kombinime të shumta, stile të ndryshme, ngjyra të ndryshme, dhe kërkesat tuaja për funksionalitet të veçantë janë vetëm disa nga gjërat që ne jemi më shumë se të lumtur për të përmbushur për ju. Ne plotësojmë ofertat tona me kërkesat tuaja të ndryshme, stilin e jetës tuaj dhe kënaqësinë tuaj.

Pyetjet më të shpeshta dhe Përgjigjet ?

Duhet të shkoni në Menyn kryesore tek Kontak aty gjeni të gjitha informacionet kontaktuese.

Showroomi jonë gjindet në Rr. Bekim Berisha, në Pejë.

Po përveq produkteve të cilat i kemi në showroom dhe në prezentimet tona ne punojm edhe sipas porosive tuaja.

Po, përveq kuzhinave, dhomave të gjumit, ditës dhe aksesorëve të ndryshëm një ndër specialitet tona është edhe punimi i interiereve të ndryshëm të çfarë do lloj biznesi.

Për më shumë mund të shikoni disa nga punët tona tek Menyja kryesore Interieri.

Çfarë thonë klientët për ne ?