Kontakt

Informatat Kontaktuese


 • Adresat Zyrtare

  Fabrika: Rr. Zona industriale, Pejë
  Showroom: Rr. Bekim Berisha, Pejë


 • Telefoni Tani

  +383 (0) 49 639 522
  +383 (0) 49 629 527


 • Email Adresa

  info@innerdesign-ks.com

NA KONTANTONI TANI!

Për çdo gjë mos hezitoni dhe na kontaktoni menjëherë,
dhe ne do të mundohemi që sa më shpejt të ju përgjigjemi.


Mesazhi